2/04/2016

Kritika #2 - The Purple Killer

Sziasztok! Megérkeztem egy újabb kritikámmal :).

The Purple Killer



           Fejléc:A fejlécen lehetne kicsit még javítani. A fejléceden látszik, hogy a két oldalánál  egymás alá vannak rakva a képek. Kicsit jobban összelehetett volna mosni. Igazából a fejléc nagyon is tetszene csak az a kicsit "hülye" fejet vágó anime ott a karakter mögött annyira nem tetszik. A fejlécen bal oldalon  virágok vannak, amik szerintem nem illenek se a fejlécre, se a történetre. Igazából a virágok mindenhol jól mutatnak(majdnem mindenhol), de a te fejléceden épp nem annyira. A színeket viszont nagyon jól eltaláltad.
                                                                          7/10


Design:Imádom! A kedvenc színem a lila tegyük hozzá :). Az információknál olvastam hogy deviantartos csak át lett alakítva, de szerintem nagyon is illik a történetre. A modulok is nagyon jól ellettek találva. A fülszöveg is nagyon tetszik. A "Hé..." elnevezésű modulod is egész jól ellett találva. És persze egyes modulban/modulokban használtad a "kés" szót stb.. Nem tudom, de valószínűnek tartom hogy direkt :D. A design-ról ennyit, nagyon szép és igényes.

                                                                          9/10


Történet:Nagyon sok komment jött a 0.-részre ahogy olvastam hogy mennyire jól letudod írni a szavakat. És mintha tényleg ott lennénk, átérezzük a helyzetet. És tényleg! Először elolvastam a komikat és egyre kíváncsibb lettem mivel az összes komment pozitív volt. El is kezdtem az olvasást és már az elején is hihetetlenül írtad le az eseményeket. Az ember ilyenkor már várja is a folytatást.Nagyon jól haladsz,hibákat ritkán ejtesz ha ejtesz, mivel én nem vettem észre talán esetleg vessző hibát de semmi többet :). Az alap sztori nekem már tetszik.. Csak így tovább!

                                                                         10/10


                                                               Összesen:26/30



                                                                       
                                                                       

2 megjegyzés:

  1. Kedves Stephanie! ^^
    Nagyon szépen köszönöm a kritikádat!
    Nos ugye említettem az infóboxban, hogy a fejléc nem az én munkám, de már gondolkodtam a cseréről. :) A lila szín az én kedvenc színem is. :) A kés szót pedig nem véletlenül használtam ;)
    Nagyon örülök, hogy tetszett a történetem, erre törekedtem. :) Magam sem bírom elhinni, hogy valakinek tetszik, főleg hogy ennyire. :)
    Köszönöm még egyszer! ^^
    Xx~ Vicky T.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igazából olvastam hogy a fejléc nem a te munkád de gondoltam leírom :). És a története tényleg nagyon tetszik el is kezdtem olvasni a részeket! :D További jó blogolást!

      Stephanie T.

      Törlés

Népszerű bejegyzések

.