2/05/2016

Kritika #3 - A part

Sziasztok! Érkeztem nektek egy kritikával! :D(ismét^^)Bocs ha rövidre sikeredett, de majd próbálok hosszabbat! :)


A part


A part                                                                           














Fejléc:A fejléc szerintem szép. Csak hát lehetne rajta változtatni, mivel elvan mosódva/nyújtva. De igazából tényleg szép, jól elvan igazgatva meg minden, de azon hogy így elvan nyújtva tényleg kicsit változtatni kellene, mert így már nem nyújtja azt a hatást az olvasónak. Mert általában ha megnézel elsőre egy blogot, rögtön azzal kezded hogy a fejléc hogy néz ki. És a fejléc által így könnyedén véleményt tudnak alkotni maga a blogról is. Talán még a méretén is lehetne változtatni, mert kicsi. De ez nem annyira feltűnő.

                                                                            7/10


Történet:Szerintem az egyes részek lehetnének hosszabbak. Nem tudom, én ahhoz vagyok szokva ilyen blogoknál, hogy egy rész majdnem az egész blogot ellepi olyan hosszú. De ebbe azért nem szólok bele. Azt ugyebár leírtad nekem hogy a betegséged miatt nem tudsz úgy írni. Ezzel semmi gond nincs. Viszont az első résznél, szinte majdnem a közepébe vágtál. A karakterről adtál egy gyors leírást és ennyi.. A második résznél pedig csak szinte párbeszéd van, és az is rövid :/. Szóval így ezeken változtatni kellene.
                                                                              5/10


Design:A design túl egyszerű. Modult sem sokat látok. Valami modult szerintem kellene berakni esetleg chatet, hogy tudjanak üzenetet hagyni meg ilyesmi.. A háttér valamiért irritál. A háttér úgy veszem észre homályos...Nem illik a blogba. A design-ról ennyit, próbálj még néhány modult berakni és már jobb is lesz! :)
                                                                             5/10



                                                                                Összesen:17/30  ( :/ )






                                                                                       

                                                                             

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm a modul berakásba tudsz segíteni mert ebe nem vagyok olyan profi.A javítások folynak.A rövid részeknek egy időben az volt az oka hogy telefonról kellet írnom de próbálok hossziakat írni de nem megy.

    VálaszTörlés

Népszerű bejegyzések

.